donderdag 4 december 2014

Let's go perfect and flawless! - Dior nude foundation

 

Een perfect egale huid, dat willen we bijna allemaal. Gelukkig zijn er verschillende producten die een poging doen je uitstraling zo perfect mogelijk te maken, het blijft alleen altijd de vraag of dat ook écht lukt. Dior nude foundation lukt het wel degelijk. Deze foundation geeft je een bijna 'flawless' uitstraling.

De goede foundation uitzoeken heb ik altijd al een drama gevonden. Zelf opzoek gaan is voor mij eigenlijk al not done, ik heb bij het uitzoeken van de perfecte kleur en goede textuur echt hulp van een specialist(e) nodig. Meestal ga ik gewoon langs de Douglas, daar hebben ze naar mijn mening ervaren verkoopsters die goed weten waar ze het over hebben. Zo kwam ik bij de Dior nude foundation number 010 terecht.

Dior nude foundation is een crème-achtige foundation met de juiste hoeveelheid dekking. Ik vind het zelf erg belangrijk dat moedervlekjes nog wel goed zichtbaar zijn (mocht je deze in je gezicht hebben), die horen immers bij je gezicht! De Dior nude foundation geeft je gezicht een natuurlijke, matte uitstraling en blijft de gehele dag goed zitten. Een foundation moet je nooit te donker kopen, dit geeft je namelijk een ultiem masker effect. Ook is mijn huid van nature vrij licht, daarom heb ik de meest lichte kleur van de Dior nude reeks: nummer 010. Meestal breng ik de foundation aan met een platte kwast. Dit zorgt er voor dat alles goed verspreid en egaal op je gezicht zit en hiermee voorkom je eventuele lijntjes of niet goed uitgeveegde plekjes.


De Dior nude foundation is (natuurlijk) vrij prijzig. Voor een flesje van 30ml betaal je €49,95. Vergeleken met mijn andere make-up producten op prijs gebied, valt deze foundation wel een beetje buiten de boot. Daar in tegen is dit wel een foundation waar ik gemakkelijk een half jaar mee doe. Het pompje zorgt voor zuinig gebruik. Meestal gebruik ik per keer maar 1 pompje dus ik kan er erg lang mee doen. De goede kwaliteit, goede geschiktheid voor mijn huid en het langdurige gebruik zijn voor mij de reden toch maar één keer per half jaar de portommonee open te trekken! (kortingsbonnen zijn ook een onwijs handige tip, maak ik zelf vaak gebruik van)

Wat voor foundation gebruiken jullie? Liefs!


5 opmerkingen:

  1. Het lijkt me een fijne foundation! Alleen best prijzig zoals je zelf zegt, maar als je hem maar 1 keer om het half jaar moet kopen, valt hebt best nog mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige flacon alleen al. Ik hoor heel veel goeds over deze foundation! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt als een fijne foundation :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als hij echt helemaal is naar wens, en je hoeft hem maar om het half jaar te kopen. Ach, dan heb ik dat er ook voor over. Kortingsbonnen, daar zeg je wat, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo'n foundation moet wel goed zijn! Toch zou ik het geld er zelf niet aan uitgeven, maar het lijkt me fijn om te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen